Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 350 g vepřové kýty
- 200 g uzeniny (párek, junior salám)
- 3 vejce
- 3 kyselé okurky
- 1 cibule
- sůl
- pepř
- chilli
- masox
- 2 lžíce plnotučné hořčice
- tmavá jíška
- olej
Postup Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Postup přípravy receptu
-
Maso, párek, okurky, vejce nakrájíme na kostky, přidáme sůl, pepř, chilli, hořčici a promícháme.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme trochu chilli, maso s ostatními surovinami, krátce osmahneme, podlijeme vodou a necháme dusit, dokud maso nezměkne.
Když je maso měkké, dolijeme vodu, přidáme masox, necháme povařit a nakonec zahustíme jíškou.