Římští hadi
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 500 g vepřové maso
- kuřecí játra
- cibule
- pepř
- sůl
- mletá paprika
- kečup
- hořčice
- sójová omáčka
- burské oříšky
- červená paprika
Postup Římští hadi
Postup přípravy receptu
-
Maso si nakrájíme na tenké nudličky - tak, aby se uděli ti hadi, cibuli nakrájíme na půlměsíčky, vše dáme do misky, osolíme, opepříme, dáme mletou papriku, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce kečupu, nakrájenou papriku na nudličky, necháme marinovat nejlépe přes noc.
Na pánvi nejprve opečeme kuřecí játra s pepřem, po opečení dáme bokem a přidáme k nim oříšky - později přisypeme již do připraveného pokrmu jen na prohřátí.
Na pánev dáme trochu oleje a marinovanou směs. Opékáme, až bude maso akorát, poté přidáme kuřecí játra s oříšky. Před dohotovením vezmeme opět kečup a řádně prolejeme, vznikne taková super kašička, velmi příjemné nejlépe asi k hranolkům.