Ovocný koláč pro diabetiky
Recepty, MoučníkySuroviny
- 4 celá vejce
- 8 lžic polohrubé mouky
- 4 lžíce oleje
- 3 lžíce vody
- 2 lžíce Cukrenu (umělé sladidlo na bázi Sukralozy)
- 1 prášek do pečiva
Postup Ovocný koláč pro diabetiky
Postup přípravy receptu
-
Použijeme celá vejce.
Suroviny smícháme ručně nebo vyšleháme šlehačem.
Těsto vylijeme na vymazanou a vysypanou koláčovou formu. Posypeme drobným ovocem.
Jinak jde použít i dia drobenka: rozpustíme kousek másla a přidáme CUKREN (asi 1 lžíci) a hrubou mouku. Vidličkou smícháme až se začnou tvořit hrudky a zasypeme koláč.
Dáme na 1/2 hodiny péct na 180 stupňů. Kdo nemusí dia, tak si pocukruje cukrem.