Marcelky lahodný nakládaný bůček

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Bůček
česnek
dionská hořčice
med
sůl
pepř
chilli

Postup přípravy receptu

  1. Bůček zbavíme kůže a kostí. Nakrájíme na větší kusy čí pláty a osolíme a opepříme.

  2. Vložíme do pekáče a pečeme cca 50 minut na 175°C. V době pečení si připravíme marinádu: med, hořčice Dijon, špetka chilli (nakrájíme česnek), je hustější konzistence.

  3. Slijeme větší množství vyškvařeného sádla, které použijeme na jiný recept. Horké maso obalíme marinádou a poklademe česnekem a pečlivě zabalíme do alobalu. Necháme vystydnout.

  4. Pak vložíme na 8 hodin do lednice rozležet. Pak už jen jíme s chlebíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!