Hasičský pikantní guláš

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

hovězí kližka
cibuli (kolik masa, tolik cibule)
brambory
kysané zelí
česnek
sůl
pepř
majoránka
chilli mleté nebo tekuté pomodore
maďarská paprika pálivá
sladká paprika mletá
1 plechovku kukuřice
1 plechovku červených fazolí
červená paprika
rajčata
masox
gulášové koření
sádlo

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle osmahneme cibulku, přidáme maďarskou papriku a sladkou papriku, necháme zpěnit, přidáme maso na kostky a zalejeme vodou, přidáme masox, rozmačkaný česnek, sůl, pepř, majoránku.

  2. Necháme povařit, až je maso poloměkké, přidáme zelí a brambory. Vaříme, až vše změkne.

  3. Přidáme nakrájenou papriku a rajčata. Necháme změknout a přidáme kukuřici a fazole, přilejeme pomodore a chilli. Povaříme a zahustíme. Podle chuti přidáme koření a česnek.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!