F(al)ešný grenadýr z pánve
Recepty, TěstovinySuroviny
- 1 PL tuku nejlépe domácího sádla
- 1 velká cibule
- 5 plátků anglické slaniny
- 1 červená paprika
- zbylé uvařené těstoviny (bylo jich asi 2 hrnky)
- uvařené bramborové noky
- sůl
- pepř
Postup F(al)ešný grenadýr z pánve
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi rozehřejeme sádlo,přidáme na proužky nakrájenou slaninu a posléze i kostičky cibule a restujeme dozlatova. Následuje paprika nakrájená na proužky, kterou necháme mírně změknout, aby byla na skus.
Vsypeme těstoviny a noky, osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a společně prohřejeme. Podáváme horké, posypané zelenými natěmi (já jsem použila libeček) a můžeme přiložit i kyselou okurku.