Dárková čokoládová mísa

Recepty, Zdobení

Suroviny

čokoládové bonbony různé
bílá čokoláda
kakao
sušené ovoce
listy stromů různých tvarů a žilkování
podnos
tavná pistole

Postup přípravy receptu

  1. Bílou čokoládu rozehřejeme a naneseme v cca 2mm vrstvě na rubovou stranu listů (kde je výraznější žilkování), po ztuhnutí v lednici živé listy sloupneme a čokoládové vystínujeme sypkým kakaem a štětcem.

  2. Doprostřed tácu přichytíme kapkou tavné pistole figurky. Tím práce s tavnou pistolí končí, vše ostatní lepíme rozehřátu čokoládou - základ tvoří 3 velké květy složené z čokolístků, okolo pak dolepíme dle fantazie čokobonbony a suché plody - je třeba přilepit čokoládou, aby se při převozu celé aranžma nesesypalo.

  3. Nakonec přidáme kvítka růží - pokud se nám chce dozdobit ještě květinami...


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!