Budapešťská netradiční z Cottage a tvarohu
Recepty, PomazánkySuroviny
- 250 g tvarohu - použila jsem domácí z Tibet. kefírového mléka
- 2 PL Rama Creme Bonjour
- 3 PL sladkého kečupu
- 1 PL kremžské hořčice
- 2 KL sladké mleté papriky
- 1 velká hrst nasekané nati z lahůdkové cibulky
- 1/2 nakrájené masité papriky
- 180 g sýra Cottage
- sůl
- pepř
Postup Budapešťská netradiční z Cottage a tvarohu
Postup přípravy receptu
-
Tvaroh, ramu, kečup, hořčici, mletou papriku a nasekanou cibulkovou nať si v nádobě elektrickým šlehačem dobře prošleháme.
Přidáme na drobné kousíčky nakrájenou červenou papriku, Cottage, vše lehce promícháme vidličkou, podle potřeby dosolíme, opepříme a podáváme nejlépe na čerstvém chlebíku.