Bruschetta(rohlík) s kaki a mozzarellou
Recepty, PředkrmySuroviny
- 3 rohlíky 1-2dny staré
- 1 balení sýra Mozzarella (sáček i s nálevem 125 g)
- 1/2 plodu kaki
- 1 lžíce sladké chilli omáčky
- koření chilli papričky se solí z mlýnku Kotányi
- sušený česnek v prášku
- máslo
Postup Bruschetta(rohlík) s kaki a mozzarellou
Postup přípravy receptu
-
Kaki opláchneme, oloupeme a polovinu společně s celou mozzarellou nakrájíme na drobounké kostičky. Přidáme chilli omáčku a špetku sušeného česneku. Čtyři krát otočíme mlýnkem s chilli papričkou a vše pořádně promícháme.
Rohlíky, ze kterých jsme odřezali konce, nakrájíme šikmým řezem na silnější plátky. Každý plátek slabě potřeme máslem a lžičkou navrstvíme připravenou ovocno-sýrovou směs.
Plátky rohlíků položíme na pečícím papírem vyložený plech a dáme zapéct na 8-10minut do předehřáté trouby.