Bajvočko (podmáslový chléb s pizza moukou)

Recepty, Domácí pekárna

Suroviny

250 ml (g) vody
100 g kysaného podmáslí
lžička cukru
2 lžičky oleje
2 - 3 lžičky drceného kmínu
100 g žitné chlebové mouky
100 g pšeničné chlebové mouky
100 g hladké mouky
250 g pizza mouky (Ramill)
2 lžičky soli
21 g droždí

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny dáme do pekárny (tekuté, pak sypké) a použijeme program Těsto.

  2. Vykynuté těsto vyndáme, propracujeme, uděláme kulatý bochník, oválíme ho v mouce, zploštíme ho a vložíme do remosky s pečícím papírem vykynout.

  3. Pak upečeme (asi 45-50 minut).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!