Bajvočko (podmáslový chléb s pizza moukou)
Recepty, Domácí pekárnaSuroviny
- 250 ml (g) vody
- 100 g kysaného podmáslí
- lžička cukru
- 2 lžičky oleje
- 2 - 3 lžičky drceného kmínu
- 100 g žitné chlebové mouky
- 100 g pšeničné chlebové mouky
- 100 g hladké mouky
- 250 g pizza mouky (Ramill)
- 2 lžičky soli
- 21 g droždí
Postup Bajvočko (podmáslový chléb s pizza moukou)
Postup přípravy receptu
-
Suroviny dáme do pekárny (tekuté, pak sypké) a použijeme program Těsto.
Vykynuté těsto vyndáme, propracujeme, uděláme kulatý bochník, oválíme ho v mouce, zploštíme ho a vložíme do remosky s pečícím papírem vykynout.
Pak upečeme (asi 45-50 minut).