Armanda Buchta
Recepty, MoučníkySuroviny
- 3 vejce
- 200 g cukru
- 1/2 sklenice mléka
- 100 g másla
- 5 kapek vanilkového extraktu
- 2 lžíce rumu (nebo 5 kapek rumu extraktu)
- 1 lžíce prášku do pečiva
- 1 lžička jedlé sody
- 300 g mouky
- moučkový cukr
Postup Armanda Buchta
Postup přípravy receptu
-
Jakmile budete mít všechny ingredience připravené, předehřejte troubu na 180°C.
Ušleháme vajíčka a cukr, pak přidejte rozpuštěné máslo a vanilkovou esenci, šlehejte 5 minut, pak přidejte všechny ostatní suché přísady.
Formu 20-24 cm vymažte a vysypte. Dejte do trouby na 45 minut, nebo dokud špejle nebude čistá. Až buchta trochu vychladne posypte moučkovým cukrem.