Adžabsandál

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

1 lilek
1 paprika sladká
2 cibule
3 stroužky česneku
1 mrkev
4 rajčata
koriandr nebo adžika
vinný ocet
sůl
(fetu)

Postup přípravy receptu

  1. Na plátky nakrájíme lilek, posolíme a necháme dvě hodiny odstát, pak slijeme vodu.

  2. Na pánvi na rostlinném oleji osmahneme lilek. Na druhé pánvi podusíme doměkka ostatní zeleninu. Pak vše smícháme.

  3. Vše dáme do pekáče a na vrch dáme čtyři nakrájená rajčata (můžeme přidat i fetu) a tak půl hodiny pečeme.

  4. Promícháme a plníme tímto arabský chléb. Dá se to jíst i studené, lepší je to druhý den.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy