Zeleninový salát s vepřovými řízečky a sýrem Feta

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Paprika zelená
paprika červená
paprika žlutá
rajčata
salátové okurky
sýr Feta
řízečky z vepřové panenky (ale mohou být i z kýty)
olej na smažení
olivový olej do salátu (cca 1 lžíci)
strouhanka
vajíčko
hladká mouka na obalení řízečků
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Papriky, rajčata a salátovou okurku si nakrájíme tak, jak je každý zvyklý a jak se nám to nejlépe líbí.

  2. Řízečky naklepeme, osolíme, můžeme potřít česnekem a obalíme v trojobalu, usmažíme.

  3. Doprostřed talíře naložíme řízečky a kolem nich naskládáme zeleninu, kterou podrobíme sýrem Feta.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!