Výpečky SAMBAL OELEK
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- cca 400 g bůčku
- 4-5 stroužků česneku
- 2 lžičky Sambal Oelek
- 1 lžíce libečku
- 1 lžička sojové omáčky
- 1 zarovnaná lžička soli
- 1 lžička kmínu
- 1 menší cibule
Postup Výpečky SAMBAL OELEK
Postup přípravy receptu
-
Bůček nakrájíme na cca 2 cm kousky a vložíme je na hodinu do marinády z česneku, Sambal Oelek, libečku, soli, sojové omáčky a kmínu.
Na dno pekáčku dáme nakrájenou cibuli a na ni kousky bůčku. Do nádoby, ve které jsme měli naložený bůček, napustíme cca 2 dl vody a bůček zalijeme. Pečeme dočervena. Podáváme s kyselým zelím a houskovým knedlíkem.