Výpečky SAMBAL OELEK

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

cca 400 g bůčku
4-5 stroužků česneku
2 lžičky Sambal Oelek
1 lžíce libečku
1 lžička sojové omáčky
1 zarovnaná lžička soli
1 lžička kmínu
1 menší cibule

Postup přípravy receptu

  1. Bůček nakrájíme na cca 2 cm kousky a vložíme je na hodinu do marinády z česneku, Sambal Oelek, libečku, soli, sojové omáčky a kmínu.

  2. Na dno pekáčku dáme nakrájenou cibuli a na ni kousky bůčku. Do nádoby, ve které jsme měli naložený bůček, napustíme cca 2 dl vody a bůček zalijeme. Pečeme dočervena. Podáváme s kyselým zelím a houskovým knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!