Úžasná sójová sekaná

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

1 balicek sojoveho granulatu
1 balicek sojovych nudlicek
1 vejce
3-4 strouzky cesneku
1 cibule
strouhanka
koreni na mlete maso
horcice
kmin
vegeta

Postup přípravy receptu

  1. Sójové maso uvaříme v cca 2 l vody, do které jsme přidali cca 4 lžičky vegety, koření Mleté maso. Poté scedíme, vymačkáme přebytečnou vodu a necháme vychladit.

  2. Poté přidáme vejce, na drobno pokrájenou cibuli, česnek, strouhanku, koření Mleté maso a pořádně promícháme. Pokud je potřeba dosolit, přidáme vegetu, můžeme dát i špetku chilli.

  3. Vytvarujeme dva větší nebo tři menší bochánky, které pomažeme hořčici a posypeme kmínem. Dáme na plech vyložený pečícím papírem, podlijeme trochou vody a dáme péct do trouby vyhřáté na 180°C.

  4. Jelikož je sójové maso již uvařené a tudíž jedlé, necháme péct jen tak dlouho, než se na povrchu udělá kůrčička.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!