Tuňákový salát ve skle

Recepty, Saláty

Suroviny

rukola
mrkev
kukuřice sterilovaná
jarní cibulka
vařené vajíčko
steak z tuňáka
sůl
pepř
citron
2 lžíce majolky
lžička dijonské hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Tuňáka osolíme, opepříme, pokapeme citronem. Opékáme z obou stran asi 3 minuty.

  2. Připravíme si skleničky, ve kterých salát chceme podávat. Rukolu omyjeme a necháme okapat.

  3. Na dno sklenice dáme rukolu, dále pokračujeme strouhanou mrkví, kukuřicí, nakrájeným na kousky tuňákem, cibulkou, vajíčkem na kostičky, vše osolíme, opepříme a lehce pokapeme citronem.

  4. Majolku si smícháme s hořčicí, přidáme sůl, pepř a ochutíme kapkou citronu. Zdobíme vrch sklenice.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!