Tuňákovo-celerový sendvič

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě Calvo (160 g)
2 plátky žitného chleba
1/2 bulvy malého celeru (nastrouhaného nahrubo)
šťáva z půlky citronu
1 lžíce olivového oleje
1 bílý řecký jogurt
hrst nasekané petrželky
listový salát
ředkvičky
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. V misce smícháme nastrouhaný celer s řeckým jogurtem.

  2. Přidáme olivový olej, citronovou šťávu a petrželku. Nakonec vmícháme tuňáka a ochutíme solí a pepřem.

  3. Připravenou směs namažeme na plátek žitného chleba, ozdobíme salátem, ředkvičkou, přiklopíme druhým plátkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!