Tortila s kuřecím masem a zeleninou

Recepty, Minutky

Suroviny

3 kuřecí prsa
tortily (velké)
1 cibule
3 stroužky česneku
italské koření
sojová omáčka
hlávka ledového salátu
pórek
rajčata
majonéza

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky a okořeníme italským nebo provensálským kořením, zalijeme dvěma lžičkami sojové omáčky a rukama promícháme. Necháme 10 minut uležet a pak maso dáme na rozpálenou pánev a smažíme dokud maso nebude hotové. potom přidáme na kolečka nakrájený pórek s cibulí a rozmačkaným česnekem. Důkladně promícháme s masem a necháme dvě minuty smažit s masem na mírném plameni.

  2. Tortilovou placku dáme na deset sekund do mikrovlnky, aby změkla a a potom na ni už jen dáme maso a doplníme ledovým salátem, nakrájenými rajčaty a trochou majonézy. Potom už jen stačí tortilu zabalit a může se podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!