Těstoviny s tuňákem a kapary
Recepty, TěstovinySuroviny
- 350 g menších těstovin
- 3 větší rajčata
- 1 konzerva tuňáka
- 1 velká cibule
- 1 lžíce kapary
- olej
- sůl
- pepř
- čerstvá bazalka
Postup Těstoviny s tuňákem a kapary
Postup přípravy receptu
-
Cestoviny uvaríme v slanej vode, scedíme a necháme odkvapkať.
Na oleji opražíme krátko na polkolieska narezanú cibuľu, pridáme na kocky narezané paradajky, osolíme, okoreníme. Podusíme 10 minút.
Potom vmiešame tuniaka aj s nálevom (olejom) a nasekané kapary. Premiešame a ešte 2 min podusíme.
Scedené cestoviny premiešame s paradajkovou zmesou. Na tanieri posypeme narezanou bazalkou.