Těstovinová omeleta

Recepty, Těstoviny

Suroviny

asi 100 g těstovin fusilli(jsou nejlepší,mohou být i jiné)
2 vejce
1 plochá lžíce strouhanky
1 lžička sekané petrželky
pepř
sůl
olej
100 g žampionů
1 červená paprika
1/2 lžičky Vegety
pažitka nebo pórek na posypání

Postup přípravy receptu

  1. Cestoviny uvaríme a necháme dobre otiecť. Šampiňóny narežeme na plátky, 1/2 papriky na malé kocôčky a spolu na oleji podusíme asi 10 minút.

  2. Do misy dáme vajcia, strúhanku, vňať, osolíme, okoreníme a našľaháme. Pridáme cestoviny a premiešame. Na panvici na horúcom oleji upečieme omeletu z oboch strán.

  3. Na polovicu omelety dáme huby, prehneme a posypeme zvyškom nadrobno narezanej papriky a sekanou pažitkou alebo natenko narezaným pórom.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!