Steak z lososa s fazolkami a rajčatovou omáčkou

Recepty, Ryby

Suroviny

steak z lososa
bazalka
provensálské bylinky
sůl
pepř
fazolky
česnek
sůl
pepř
rajčata
sůl
pepř
česnek
vinný ocet
cibulka

Postup přípravy receptu

  1. Lososa si okořeníme a dáme do trouby tak zhruba na 30 min. (150stupňů).

  2. Na pánvi si osmahneme cibulku, přidáme nakrájená rajčátka, česnek a okořeníme.

  3. Doléváme vodou, aby nám vznikla omáčka. Zakápneme trochu vinným octem, pro dobrou chuť Itálie:)

  4. Na druhé pánvičce si osmahneme česnek, přidáme fazolky.

  5. Chvíli smažíme a pak dusíme s vodou, dokud nebudou fazolky měkké. Přeji dobrou chuť:)


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!