Steak z lososa s fazolkami a rajčatovou omáčkou
Recepty, RybySuroviny
- steak z lososa
- bazalka
- provensálské bylinky
- sůl
- pepř
- fazolky
- česnek
- sůl
- pepř
- rajčata
- sůl
- pepř
- česnek
- vinný ocet
- cibulka
Postup Steak z lososa s fazolkami a rajčatovou omáčkou
Postup přípravy receptu
-
Lososa si okořeníme a dáme do trouby tak zhruba na 30 min. (150stupňů).
Na pánvi si osmahneme cibulku, přidáme nakrájená rajčátka, česnek a okořeníme.
Doléváme vodou, aby nám vznikla omáčka. Zakápneme trochu vinným octem, pro dobrou chuť Itálie:)
Na druhé pánvičce si osmahneme česnek, přidáme fazolky.
Chvíli smažíme a pak dusíme s vodou, dokud nebudou fazolky měkké. Přeji dobrou chuť:)