Špagety s fazolema

Recepty, Těstoviny

Suroviny

500 g mletého masa
1 balení taveného sýra (neochucený)
1 konzerva červených fazolí
kečup
strouhaný eidam či blaťácké zlato
sůl
pepř
olej
balíček špaget
1 střední cibule

Postup přípravy receptu

  1. Dáme si vařit špagety.

  2. Mezitím si uděláme omáčku. Nejlepší je použít hlubokou pánev. V té osmahneme na oleji cibulku. Následně přidáme mleté maso, které osolíme a opepříme.

  3. Když je maso měkké, přidáme kečup, a to v takovém množství, aby maso neplavalo, ale aby nám kečup společně s štávou ze smažení vytvořil omáčku na špagety.

  4. Přidáme červené fazole bez šťávy. Do omáčky potom přidávám 3 tavené sýry Apetito a já osobně před Blaťáckým zlatem upřednostňuju strouhaný sýr. Vše necháme rozpustit a přohřát a je hotovo.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!