Špagety s fazolema
Recepty, TěstovinySuroviny
- 500 g mletého masa
- 1 balení taveného sýra (neochucený)
- 1 konzerva červených fazolí
- kečup
- strouhaný eidam či blaťácké zlato
- sůl
- pepř
- olej
- balíček špaget
- 1 střední cibule
Postup Špagety s fazolema
Postup přípravy receptu
-
Dáme si vařit špagety.
Mezitím si uděláme omáčku. Nejlepší je použít hlubokou pánev. V té osmahneme na oleji cibulku. Následně přidáme mleté maso, které osolíme a opepříme.
Když je maso měkké, přidáme kečup, a to v takovém množství, aby maso neplavalo, ale aby nám kečup společně s štávou ze smažení vytvořil omáčku na špagety.
Přidáme červené fazole bez šťávy. Do omáčky potom přidávám 3 tavené sýry Apetito a já osobně před Blaťáckým zlatem upřednostňuju strouhaný sýr. Vše necháme rozpustit a přohřát a je hotovo.