Rybí filé s karamelovou cibulí

Recepty, Ryby

Suroviny

400 g rybího filé
bílý pepř
2-3 cibule
1 lžíce másla
1 lžíce krystalového cukru
šťáva z 1 citronu
3 lžíce oleje
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Porcie filé osolíme a okoreníme. Na oleji opečieme po 3 min. z oboch strán. Vyberieme a udržiavame v teple.

  2. K oleju do panvice pridáme maslo, necháme rozpustiť a vložíme na kolieska nakrájanú cibuľu. Zasypeme cukrom a za stáleho miešania necháme karamelizovať.

  3. Odstavíme, vmiešame šťavu z citróna.

  4. Na tanieri filé prelejeme cibuľou. Podávame s prílohou podľa chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!