Rybí filé s karamelovou cibulí
Recepty, RybySuroviny
- 400 g rybího filé
- bílý pepř
- 2-3 cibule
- 1 lžíce másla
- 1 lžíce krystalového cukru
- šťáva z 1 citronu
- 3 lžíce oleje
- sůl
Postup Rybí filé s karamelovou cibulí
Postup přípravy receptu
-
Porcie filé osolíme a okoreníme. Na oleji opečieme po 3 min. z oboch strán. Vyberieme a udržiavame v teple.
K oleju do panvice pridáme maslo, necháme rozpustiť a vložíme na kolieska nakrájanú cibuľu. Zasypeme cukrom a za stáleho miešania necháme karamelizovať.
Odstavíme, vmiešame šťavu z citróna.
Na tanieri filé prelejeme cibuľou. Podávame s prílohou podľa chuti.