Roštěná z králíka

Recepty, Jiné maso

Suroviny

1 králík
sůl
pepř
hladká mouka
olej
bobkový list
nové koření
150 g žampionů
3 větší cibule

Postup přípravy receptu

  1. Králíka naporcujeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce.

  2. V kastrolu rozpálíme olej a maso na něm osmahnem.

  3. Pak maso vyndáme a osmahnem na výpeku nakrájenou cibuli,vrátíme maso, přidáme koření, podlejem vodou nebo vývarem, a dáme péct do trouby. Občas promícháme a podlejeme.

  4. Když je maso na půl měkké přidáme nakrájené žampiony. Když je omáčka řídká, tak jí ještě zahustím hl.moukou a necháme ještě chvíli zapéct. Jako přílohu máme nejraději s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!