Ražniči do kastrůlku
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 4 vykostěné kotlety
- sůl
- pepř
- 4 plátky eidamu
- rajčatový protlak
- 2 lžíce hořčice
- sojová omáčka
- 2 stroužky česneku
- 2 cibule na kolečka
- 4 plátky anglické slaniny
- tuk na vymazání
Postup Ražniči do kastrůlku
Postup přípravy receptu
-
Maso omyjeme, lehce naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme. V hrníčku si připravte omáčku z protlaku, hořčice, sojovky a česneku. Do vymazaného pekáčku si vyskládejte kotletky, potřete je omáčkou na ni poklademe cibuli na kolečka a plátky slaniny.
Pečeme asi 40 minut na 200°C přikryté. Občas maso zkontrolujeme a kdyby se připalovalo tak maso podlijeme. Deset minut ke konci maso odklopíme. Pět minut ke konci poklademe sýr a necháme dojít.