Ražniči do kastrůlku

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 vykostěné kotlety
sůl
pepř
4 plátky eidamu
rajčatový protlak
2 lžíce hořčice
sojová omáčka
2 stroužky česneku
2 cibule na kolečka
4 plátky anglické slaniny
tuk na vymazání

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme, lehce naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme. V hrníčku si připravte omáčku z protlaku, hořčice, sojovky a česneku. Do vymazaného pekáčku si vyskládejte kotletky, potřete je omáčkou na ni poklademe cibuli na kolečka a plátky slaniny.

  2. Pečeme asi 40 minut na 200°C přikryté. Občas maso zkontrolujeme a kdyby se připalovalo tak maso podlijeme. Deset minut ke konci maso odklopíme. Pět minut ke konci poklademe sýr a necháme dojít.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!