Rajcatova omacka k testovinam

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

300 g cherry rajčat
1 lžička třtinového cukru
1 lžička sušeného tymiánu
2-3 stroužky česneku
2-3 lístky bazalky

Postup přípravy receptu

  1. Cherry rajčata rozpůlíme na půlky a dáme do pekáčku.

  2. Přidáme cukr a tymián, na jemně plátky pokrájený česnek a opatrně promícháme.

  3. Dáme do rozpálené trouby a pečeme při 180°C zhruba 15-20 minut.

  4. Poté vyndáme z trouby, přendáme do misky a přimícháme drobné natrhané lístky bazalky. Podáváme s celozrnnými, amarantovými nebo špaldovými těstovinami a sýrem (použila jsem mozzarelu).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!