Racio košíčky

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

Těsto:
100 g Hera
100 g nízkotučný tvaroh ve vaničce
100 g Hladká mouka
50 g Cukr moučka
Náplň:
125 g Nízkotučného tvarohu ve vaničce
150 g Rama Cremefine
100 g CKP neředěná
Dohotovení:
200 g Čerstvé malé jahody
Cristaline na potření ovoce
Máta na ozdobu

Postup přípravy receptu

  1. Těsto: Suroviny smícháme dohromady v hladké nelepivé těsto a dáme vychladit do druhého dne. Vymačkáme do košíčků a pečeme při teplotě 180 °C. Po vychladnutí vyklopíme.

  2. Krém: Rozehřejeme cukrářskou cukrovou polevu a vmícháme tvaroh. Vyšleháme do hladké konzistence, vyšleháme smetanu a vmícháme do čokoládového tvarohu.

  3. Dohotovení: Jahody umyjeme, odstopkujeme a necháme okapat. Krém nastříkáme sáčkem s řezanou trubičkou do studených upečených košíčků. Zdobíme ovocem a mátou. Jahody potřeme cristaline, abychom zamezili osychání.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!