Racio košíčky
Recepty, Dietní receptySuroviny
- Těsto:
- 100 g Hera
- 100 g nízkotučný tvaroh ve vaničce
- 100 g Hladká mouka
- 50 g Cukr moučka
- Náplň:
- 125 g Nízkotučného tvarohu ve vaničce
- 150 g Rama Cremefine
- 100 g CKP neředěná
- Dohotovení:
- 200 g Čerstvé malé jahody
- Cristaline na potření ovoce
- Máta na ozdobu
Postup Racio košíčky
Postup přípravy receptu
-
Těsto: Suroviny smícháme dohromady v hladké nelepivé těsto a dáme vychladit do druhého dne. Vymačkáme do košíčků a pečeme při teplotě 180 °C. Po vychladnutí vyklopíme.
Krém: Rozehřejeme cukrářskou cukrovou polevu a vmícháme tvaroh. Vyšleháme do hladké konzistence, vyšleháme smetanu a vmícháme do čokoládového tvarohu.
Dohotovení: Jahody umyjeme, odstopkujeme a necháme okapat. Krém nastříkáme sáčkem s řezanou trubičkou do studených upečených košíčků. Zdobíme ovocem a mátou. Jahody potřeme cristaline, abychom zamezili osychání.