Pstruží filet na mexických fazolích
Recepty, RybySuroviny
- 2 ks filetu ze pstruha
- 1 plechovka mexických fazolí s kukuřicí
- přepuštěné máslo
- sůl
- citronový pepř
- hladká mouka
Postup Pstruží filet na mexických fazolích
Postup přípravy receptu
-
Filety ze pstruha zbavíme případných zbytků kostí (použijeme pinzetu) a z obou stran filet poctivě osolíme a opepříme.
Do pánve si dáme lžíci přepuštěného másla. Filety z obou stran zlehka poprášíme hladkou moukou a opečeme nejprve kůží dolů. Jakmile kůže zezlátne, tak opatrně filety otočíme a opečeme rychle krátce i z druhé strany.
V rendlíku si prohřejeme obsah plechovky, který už nijak nedochucujeme. Podáváme jako rychlou večeři.