Pstruží filet na mexických fazolích

Recepty, Ryby

Suroviny

2 ks filetu ze pstruha
1 plechovka mexických fazolí s kukuřicí
přepuštěné máslo
sůl
citronový pepř
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Filety ze pstruha zbavíme případných zbytků kostí (použijeme pinzetu) a z obou stran filet poctivě osolíme a opepříme.

  2. Do pánve si dáme lžíci přepuštěného másla. Filety z obou stran zlehka poprášíme hladkou moukou a opečeme nejprve kůží dolů. Jakmile kůže zezlátne, tak opatrně filety otočíme a opečeme rychle krátce i z druhé strany.

  3. V rendlíku si prohřejeme obsah plechovky, který už nijak nedochucujeme. Podáváme jako rychlou večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!