Pohanka s krůtím masem a kysané zelí

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

0,6 kg krůtích prsou
3 PL oliv. oleje
sůl
pepř
1 PL solamylu
gril. koření
oregano
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme. Naložíme do oleje a kořenící směsi, přidáme trochu solamylu a česnek. Necháme několik hodin nebo den odležet v ledničce.

  2. Pohanku připravíme dle návodu. Moje oblíbená verze je již ochucená pohanka z DM, která se jen asi 10 minut vaří.

  3. Na pánvičce a trošce oliv. oleje osmažíme maso, aby bylo měkké. Na závěr přilijeme asi 1-2 PL vody a už jen lehce promícháme /obalíme/ tím sosem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!