Plněné žampiony špenátovou nádivkou

Recepty, Houby

Suroviny

žampiony
špenát
špek
cibule
česnek
sůl
pepř
tvrdý sýr
Na trojobál:
mouka
vejce
strouhánka

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony očistíme,omyjeme,vydlábneme lžičkou nožičky i trochu vnitřek.

  2. Rozškvaříme nakrájený špek, přidáme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, pak přidáme špenát (já měla porcovaný, ale je asi jedno jaký), když povolí přidáme rozetřený česnek (dala jsem 3 stroužky velké), sůl, pepř a nakonec nastrouhaný tvrdý sýr na zahuštění.

  3. Promícháme a můžeme plnit žampiony. Nakonec obalíme v trojobale a smažíme. Smažila jsem ve fritovacím hrnci. Podáváme s vařenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!