Pivní tuňáková pomazánka
Recepty, PomazánkySuroviny
- 125 g tvarohu
- 1 cibule
- 50 ml světlého piva
- 150 g tuňáka v olivovém oleji
- 1 lžíce citronové šťávy
- 1 lžička hořčice
- sůl
- pepř
- 1 malá chilli paprička (nemusí být)
Postup Pivní tuňáková pomazánka
Postup přípravy receptu
-
Cibuli drobně nakrájíme, promícháme se všemi ostatními přísadami a necháme vychladit. Podle potřeby dochutíme a milovníci ostrých jídel si mohou přidat nadrobno pokrájenou chilli papričku bez semen.
Vychlazenou pomazánku mažeme na plátky pokrájeného pečiva nebo topinek.
Mazala jsem na krajíčky obyčejného chleba, obložila vařeným vajíčkem, posypala jarní cibulkou (výborný by byl i pórek) a přidala pár cherry rajčátek.