Pikantní hovězí se smetanou
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- hovězí zadní
- 10 dkg anglické slaniny
- 1/2 pravé čabajky
- 200 ml smetany ke šlehání
- koření fajitas
Postup Pikantní hovězí se smetanou
Postup přípravy receptu
-
Anglickou slaninu nakrájíme na drobno a dáme na pánev.
Hovězí omyjeme a nakrájíme podle chuti. Maso klademe na spěněnou slaninu, pokořeníme (notně), osmahneme z obou stran.
Přidáme na drobno nakrájenou čabajku, malinko podlijeme vodou a chvíli necháme (na plný stupeň) smažit - dusit.
Přilijeme smetanu, ztlumíme teplotu a za občasného promíchání dusíme. Kdo chce, může zasmažit samozřejmě, aby omáčka zhoustla, já jsem divná, nezahušťuju.