Ovesný koláč s jablky a sněhem
Recepty, MoučníkySuroviny
- Těsto:
- 150 g jemných vloček
- 50 g vanilkového proteinu (pokud nemáte dejte ještě 50 g vloček)
- 2 bílky
- 150 ml mléka
- lžička prášku do pečiva
- Ostatní:
- 300 g jablek
- 3 bílky
- 2 lžičky skořice
- trochu cukru
- kokosový olej na vymazání formy
Postup Ovesný koláč s jablky a sněhem
Postup přípravy receptu
-
Smícháme vločky, protein, bílky (nevyšlehané), mléko a PDP a nalijeme do vymazané formy.
Dáme péct do trouby na 10-15 minut.
Mezitím si nastrouháme jablka, která smícháme se skořicí a vyšleháme bílky s cukrem.
Poté na předpečené těsto dáme jablka, na to sníh a dáme ještě na cca 10 minut dopéct.