Ovesný koláč s jablky a sněhem

Recepty, Moučníky

Suroviny

Těsto:
150 g jemných vloček
50 g vanilkového proteinu (pokud nemáte dejte ještě 50 g vloček)
2 bílky
150 ml mléka
lžička prášku do pečiva
Ostatní:
300 g jablek
3 bílky
2 lžičky skořice
trochu cukru
kokosový olej na vymazání formy

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme vločky, protein, bílky (nevyšlehané), mléko a PDP a nalijeme do vymazané formy.

  2. Dáme péct do trouby na 10-15 minut.

  3. Mezitím si nastrouháme jablka, která smícháme se skořicí a vyšleháme bílky s cukrem.

  4. Poté na předpečené těsto dáme jablka, na to sníh a dáme ještě na cca 10 minut dopéct.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!