Nové brambory s kaparovo hořčičným přelivem

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

nové brambory, dle velikosti 6-8
----------
2 vejce
cca 6 PL zakysané smetany
2 PL oleje
2 PL hořčice dle chuti a zásob - použila jsem napůl dijonskou a medovou
1 vrchovatá PL nasekaných kaparů (použila jsem velké, viz foto)
čerstvé bylinky - petrželka, pažitka, já jsem použila mátu a byla to velmi zajímavá chuť
sůl, směs pepřů z mlýnku

Postup přípravy receptu

  1. Dáme vařit brambůrky (vařila jsem už rozpůlené) a vejce, vyšlo to akorát - brambory měkké a vajíčka na hranici naměkko a natvrdo....

  2. Vajíčka oloupeme, pokrájíme a dáme do misky, přidáme ostatní suroviny a zlehka promícháme.

  3. Na talířku brambory přelijeme přelivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!