Nepečená buchta na způsob tiramisu

Recepty, Moučníky

Suroviny

2 smetany ke šlehání
1 plnotučný tvaroh
100 g Lučiny
moučkový cukr
3 lžičky Cara
500 ml vody
1,5 balení piškotů
skořice
holandské kakao

Postup přípravy receptu

  1. Vyšleháme smetanu a vmícháme tvaroh s Lučinou. Pokud tam jsou hrudky, chvilku šleháme, až zmizí. Přidáme cukr podle chuti.

  2. Uvaříme Caro. Namáčíme do něj piškoty a skládáme je do dortové formy. Na piškoty dáme krém a zase piškoty. Takhle pokračujeme, dokud nedojdou suroviny. Poslední vrstva je krém.

  3. Krém posypeme skořicí a kakaem a dáme na tři hodiny do lednice.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!