Nepečená buchta na způsob tiramisu
Recepty, MoučníkySuroviny
- 2 smetany ke šlehání
- 1 plnotučný tvaroh
- 100 g Lučiny
- moučkový cukr
- 3 lžičky Cara
- 500 ml vody
- 1,5 balení piškotů
- skořice
- holandské kakao
Postup Nepečená buchta na způsob tiramisu
Postup přípravy receptu
-
Vyšleháme smetanu a vmícháme tvaroh s Lučinou. Pokud tam jsou hrudky, chvilku šleháme, až zmizí. Přidáme cukr podle chuti.
Uvaříme Caro. Namáčíme do něj piškoty a skládáme je do dortové formy. Na piškoty dáme krém a zase piškoty. Takhle pokračujeme, dokud nedojdou suroviny. Poslední vrstva je krém.
Krém posypeme skořicí a kakaem a dáme na tři hodiny do lednice.