Mramorované brownies

Recepty, Moučníky

Suroviny

na těsto...
120 g hořké čokolády
120 g másla
120 g hnědého cukru
2 vejce
60 g hladké mouky
...náplň...
250 g tvaroh
60 g cukru krupice
1 vanilkový cukr
1 vejce

Postup přípravy receptu

  1. Troubu si zapneme na 180 stupňů.

  2. Čokoládu s máslem rozpustíme za stálého míchání v hrnci.

  3. Přidáme hnědý cukr, vejce a ručním mixérem šleháme zhruba 5 min, dokud se cukr nerozpustí. Poté přišleháme mouku.

  4. Frischkäse ušleháme s cukry a vejcem.

  5. Do formy vyložené pečícím papírem nalijeme 2/3 čokoládového těsta, dáme náplň a rozetřeme. Dáme zbytek těsta a vidličkou uděláme mramorování.

  6. Dáme do rozehřáté trouby péct na 35 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!