Mletá roláda v pomalém hrnci

Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny

500 g mletého masa
vegeta
sůl
pepř
3 vejce
1 cibule
50 g sterilované kapie
1 dl mléka
sekaná petrželka
100 g šunky nebo měkkého salámu
olej
hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso,lžíci vegety, sůl, pepř, mléko, promíchám a nechám asi hodinu uležet v lednici.

  2. Mezitím si připravíme náplň. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, šunku a zaleji vejci, až se hmota srazí.

  3. Odleželé maso dám na mokrý igelit, vytvaruji plát, potřu hořčicí, pokladu náplní, posypu kapií a petrželkou.

  4. Pomocí igelitu svinu do rolády, uzavřu a dám na pomaštěný alobal, konce upevním. Pečeme v troubě s asi 2 dl vody. Po upečení odstraníme alobal. Vařeno v PH na low Stupeň II. 10 hod nebo hight II. 4 – 5 hod.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!