Mexické fazole

Recepty, Luštěniny

Suroviny

2x červené fazole
slanina
klobása
cibule
kukuřice
zakysaná smetana
kapie
rajče
čerstvý chléb
olej
pepř
sůl
paprika sladká mletá
chilli

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi restujeme na kostičky nakrájenou slaninu, klobásu, přidáme na půl kolečka nakrájenou cibuli, zpěníme, přidáme červené fazole buď z konzervy nebo namočené a uvařené ve slané vodě, kukuřici, na větší kousky nakrájenou kapii, rajčata.

  2. Dochutíme solí, pepřem, chilli, mletou paprikou. Prohřejeme, promícháme a podáváme. Na talíři ozdobíme zakysanou smetanou. Jako příloha je vhodný čerstvý chléb. Dobrou chuť.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!