Mexická salsa II
Recepty, OmáčkySuroviny
- 800 g loupaných rajčat v konzervě
- 1/4 hrnku cibule (cca 1/2 cibule)
- 1 stroužek utřeného česneku
- 1 celá Jalapeño paprička (čerstvá) nebo 3 PL nakládaných
- 1/4 ČL cukru
- 1/4 ČL soli
- 1/4 ČL římského kmínu
- 1/2 hrnku čerstvého koriandru
- 1 ČL limetkové šťávy
Postup Mexická salsa II
Postup přípravy receptu
-
1. Všechny přísady dáme do mixéru a několikrát zapulsujeme až získáme potřebnou konzistenci (někdo má rád jemnou salsu, někdo s kousky) - já pulzuji asi 10 krát.
2. Necháme vychladit v lednici alespoň 1 hodinu a podáváme s kukuřičnými chipsy.