Maso na mexický způsob
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 30 dkg masa
- 1 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce rajčatového protlaku
- 1 plechovku červených fazolí v chilli nálevu
- 1 plechovku kukuřice
- 1 paprikovou klobásu
- 1 malý pórek
- 3 stroužky česneku
- kořenící směs Mexico
- strouhaný sýr
Postup Maso na mexický způsob
Postup přípravy receptu
-
Maso si pokrájíme na malé kousky, okořeníme kořenící směsí MEXIKO, promícháme a dáme na hoďku do ledničky proležet. Pórek si nakrájíme na slabá půlkolečka, stejně tak i klobásu.
Na pánvi si rozehřejeme olej, na kterém zprudka opečeme maso. Přidáme pórek a na již mírném ohni necháme změknout. Poté přidáme plechovku fazolí i s nálevem, pokrájenou klobásu, kukuřici, prohřejeme, přidáme rajčatový protlak a prolisovaný česnek.
Vše prohřejeme, aby se promísily chutě. Na talíři sypeme nastrouhaným sýrem. Příloha: Nejlépe chleba upečený ve vlastní pekárně.