Mandlová srdíčka

Recepty, Cukroví

Suroviny

Těsto:
210 g hladké mouky
140 g másla nebo tuku
70 g cukru
20 g bramborové moučky
2 žloutky
mandlové aroma
mandlový krém:
2 mandlové pudinky
1/2 l mléka
120 g másla
100 g cukru moučka
1 vanilkový cukr
mandlové aroma
čokoládová poleva
mandle na ozdobu

Postup přípravy receptu

  1. Vypracujeme těsto a necháme ho v chladnu odpočinout.

  2. Těsto vyválíme a vykrajujeme různé tvary (kolečka, srdíčka, hvězdičky).

  3. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.

  4. Upečené a vychladlé spojujeme mandlovým krémem, poléváme čokoládou a zdobíme kousky mandlí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!