Kuřecí maso na kari s rýží, zeleninou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

300 g kuřecích prsních řízků
1 lžíce kari
Podle chuti:
sůl
pepř
1,5 lžíce sojové omáčky
1 pytlíček mražené zeleniny - jakékoliv
mouka a voda na zahuštění

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, opepříme a osolíme. Dáme na rozpálenou pánev smažíme 10 minut, přidáváme kari a sojovou omáčku. Povaříme 20 minut.

  2. Vložíme zeleninu, chvíli vaříme a trochu podlijeme vodou. Zahustíme, dáme vařit rýži, k ní dáme asi špetku kari. Přiklopíme maso pokličkou a necháme vařit, než se uvaří rýže. A naservírujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!