Krůtí játra na slanině

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

500 g krůtích jater
1 cibule
150 g anglické slaniny
3 stroužky česneku
lžička hrubozrnné hořčice
pepř
mletý kmín
sůl
mletá paprika
špetka chilli
špetka tymiánu
olej
voda
Solamyl

Postup přípravy receptu

  1. Omytá a očištěná játra nakrájíme na plátky. Játra osmažíme na trošce oleje z obou stran asi 4 minuty. Vytáhneme je a uchováváme v teple.

  2. Na pánev přidáme nakrájenou slaninu, po chvíli cibuli a česnek. Podusíme, dáme všechno kořeni a po chvíli zahustíme vodou s rozmíchaným solamylem. Vrátíme zpět játra a společně povaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!