Krůtí játra na slanině
Recepty, Pokrmy z vnitřnostíSuroviny
- 500 g krůtích jater
- 1 cibule
- 150 g anglické slaniny
- 3 stroužky česneku
- lžička hrubozrnné hořčice
- pepř
- mletý kmín
- sůl
- mletá paprika
- špetka chilli
- špetka tymiánu
- olej
- voda
- Solamyl
Postup Krůtí játra na slanině
Postup přípravy receptu
-
Omytá a očištěná játra nakrájíme na plátky. Játra osmažíme na trošce oleje z obou stran asi 4 minuty. Vytáhneme je a uchováváme v teple.
Na pánev přidáme nakrájenou slaninu, po chvíli cibuli a česnek. Podusíme, dáme všechno kořeni a po chvíli zahustíme vodou s rozmíchaným solamylem. Vrátíme zpět játra a společně povaříme.