Králík nadivoko
Recepty, Jiné masoSuroviny
- 4 díly králíka
- 4-6 cibulí (podle chuti)
- Marináda:
- 3 žloutky
- 2 lžíce polévkového koření
- 2 lžíce worcesteru
- 6 lžic oleje
- 1 lžička cukru
- 1/2 lžičky mletého pepře
- 1 lžíce soli
Postup Králík nadivoko
Postup přípravy receptu
-
Na dno pekáče si nakrájíme 2-3 cibule na kolečka, na ni položíme díly králíka, nakrájíme zase 2-3 cibule na kolečka a zalijeme marinádou.
Přikryjeme alobalem nebo poklicí a necháme 48 hodin marinovat v lednici. Poté pečeme pod alobalem asi hodinu, pak odkryjeme a pečeme, až nám králík zrůžoví. Podáváme s rýží.