Kadlíkovy pečené houby

Recepty, Houby

Suroviny

houby:
hřiby
bedly
holubinky
růžovky
sádlo
sůl
pepř
chilli
olivový olej (např. z nakládaných sušených rajčat)

Postup přípravy receptu

  1. Další dávka hub... Menší masáky, bedly, másláky... jsem očistil, zespodu mašlovačkou přejel sádlem /výpek z vepřového kolena/, naskládal na plech, na pečící papír.

  2. Shora jsem posolil, posypal pepřem, chilli, pokapal olejem /použil jsem dvě polévkové lžíce olivového oleje z domácích naložených sušených rajčat, hub a feferonek, a šoupnul do trouby.

  3. Jak byly houby červené a křupavé, přendal jsem je na savý papír...

  4. Než jsem stačil servírovat, tak jsem je z něho rovnou sežral... Proto i fotka receptu je poněkud divná...


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!