Jednoduché gnocchi na slanině

Recepty, Ostatní

Suroviny

500 g gnocchi (chlazené)
100-120 g slaniny
pikantní klobása
1 cibule
červená paprika (čerstvá)
nakládaná sušená rajčata
sůl
pepř
strouhaný sýr

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu a klobásu nakrájíme na kousky, cibuli na proužky. Slaninu s klobásou opečeme a přidáme cibuli. Po chvíli přisypeme nakrájenou papriku a rajčata.

  2. Společně opékáme pár minut a můžeme přidat trochu oleje z rajčat. Vsypeme gnocchi a už jen lehce pohazujeme pánví a necháme opékat. Trvá to pár minut, gnocchi jsou za chvíli měkké.

  3. Můžeme malinko podlít pár lžícemi vody. Nakonec vše dochutíme solí, pepřem a podáváme horké, sypané oblíbeným sýrem a zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!