Jamajo

Recepty, Moučníky

Suroviny

200 g vyzrálých jahod (a 4 celé na dozdobení)
1 zakysaná smetana
1 vanička tvarohu
2 PL přírodního cukru
pár lístků máty
1 ČL moučkového cukru
1/2 balení želatinového ztužovače
limetka

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné jahody nakrájíme na malé kostky, smícháme s přírodním cukrem a zakapeme limetkou. Přidáme nakrájené lístky máty.

  2. Zakysanou smetanu a tvaroh promícháme, přidáme 1 ČL moučkového cukru a 1/2 bal gelatinového ztužovače a pečlivě vyšleháme.

  3. Krémem pak částečně zaplníme pohárky, přidáme jahody a nahoru krém. Dozdobíme celou jahodou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy