Hovězí na italský způsob
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- cibule
- česnek
- lilek
- fazolky,
- hovězí zadní (v bezmasé var. možno nahradit hlívou)
- tomatová omáčka
Postup Hovězí na italský způsob
Postup přípravy receptu
-
Na osmahlé pokrájené cibulce orestujeme, a pak dusíme do poloměkka osolené a opepřené libové vepřové /zadní hovězí maso nakrájené na tenké plátky.
Zatím si na plátky nakrájíme česnek, lilek, omyjeme fazolky (čerstvé / mražené).
Přidáme k masu a dodusíme do měkka (podle druhu masa;hovězí trvá mnohem déle).
Na závěr vše spojíme/krátce povaříme s hotovou tomatovou omáčkou (např. v Lidlu: Tomato Napoli, s cibulkou a bazalkou – sklenice 500 ml cca za 23 Kč) a dochutíme posekanou (ideálně čerstvou) bazalkou.