Hořčicová kuřecí stehna

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

3 mrkve nakrájené na hranolky
300 g celeru (nakrájeného na hranolky)
1 polévková lžíce nakrájeného tymiánu
2 kuřecí stehna
2 polévkové lžíce celozrnné hořčice
plátky šunky nebo parma šunky
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Stehna posolime a potrieme celozrnnou horcicou...ja taku nepoznam a tak som ich potrela nahrubo horcicou a posypala som horcicnym semienkom.

  2. Na dno pekacika dame lyzicu masla a lyzicu oleja.

  3. Zeleninu premiesame s tymianom a vsypeme do pekacika, na zeleninu polozime stehna a dame piect na cca 50 minut do vyhriatej truby. Ja som prikryla tie stehna alobalom, pretoze mam skusenost, ze ta sunka sa mi vzdy specie a chuti ako piliny a odkryla som to az cca 10 minut pred uplnym dopecenim.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!