Grilované filé s restovaným fenyklem a pórkem
Recepty, RybySuroviny
- 4 ks rybího filé (mohou být i filety z různých ryb)
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli paprička
- 1 pórek
- 2 fenykly
- 8 koktejlových rajčat
- olej
- mletý bílý pepř
- sůl
- olej
- na ozdobu citron
Postup Grilované filé s restovaným fenyklem a pórkem
Postup přípravy receptu
-
Filé osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom, dáme na plech a grilujeme 5-7 minut, kým nie sú ugrilované.
V panvici rozohrejeme olej, pridáme najemno narezaný cesnak a chilli papričku a 1 min pražíme. Pridáme na kolieska narezaný pór a na mesiačiky nakrájaný fenykel a opekáme asi 5 min, kým nezmäknú. Potom pridáme paradajky a restujeme dovtedy, kým nezačnú mäknúť a praskať.
Do stredu taniera dáme zmes zeleniny, na ňu položíme grilovanú rybu a ozdobíme kolieskom citrónu. Ihneď podávame. Príloha: Akékoľvek zemiaky.