Grilované filé s restovaným fenyklem a pórkem

Recepty, Ryby

Suroviny

4 ks rybího filé (mohou být i filety z různých ryb)
1 stroužek česneku
1 chilli paprička
1 pórek
2 fenykly
8 koktejlových rajčat
olej
mletý bílý pepř
sůl
olej
na ozdobu citron

Postup přípravy receptu

  1. Filé osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom, dáme na plech a grilujeme 5-7 minut, kým nie sú ugrilované.

  2. V panvici rozohrejeme olej, pridáme najemno narezaný cesnak a chilli papričku a 1 min pražíme. Pridáme na kolieska narezaný pór a na mesiačiky nakrájaný fenykel a opekáme asi 5 min, kým nezmäknú. Potom pridáme paradajky a restujeme dovtedy, kým nezačnú mäknúť a praskať.

  3. Do stredu taniera dáme zmes zeleniny, na ňu položíme grilovanú rybu a ozdobíme kolieskom citrónu. Ihneď podávame. Príloha: Akékoľvek zemiaky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!